Over mode is natuurlijk enorm veel te lezen en te zien. En of het nu gaat om de nieuwste laarzen, een coole jas, hippe nieuwe telefoonhoesjes of andere accessoires, het is soms nauwelijks bij te houden. Door de meest bekende modeblogs nauwlettend in de gaten te houden wordt dit echter al een stuk makkelijker. Op deze manier leer je alles over wat in de mode is, want dat veranderd soms met de dag. Gebruik daarom dit handige overzicht van de meest populaire modeblogs:

Queen of Jetlags

Deze blog bestaat alweer jarenlang. In 2015 werd deze zelfs door een groot bedrijf beloond met een award voor de beste fashion blog. Het wordt geschreven door Noor de Groot die inmiddels ook vlogs maakt en over allerlei andere onderwerpen praat buiten mode om.

The Fashion Guitar

In deze blog lees je artikelen die worden gemaakt door Charlotte Groeneveld. Zij werkte eerst samen met allerlei andere mensen in de mode waaronder vele bloggers, waarna ze besloot zelf op deze manier aan de slag te gaan. Ze behandeld veel verschillende onderwerpen en is woonachtig in New York.

Style Scrapbook

Style Scrapbook is een vrij bijzondere blog. De maakster, Andy Torres, is geboren in Mexico. Wat haar blogs vooral bijzonder maakt is dat ze er allerlei dingen in weet te combineren op modegebied. Zo heeft ze allerlei dure accessoires die ze af weet te wisselen met streetwear.

Lex Pander

Er mocht natuurlijk niet een mannelijke blogger ontbreken. Lex Pander schrijft allerlei boeiende blogs over mannenmode, maar ook over reizen en andere lifestyle onderwerpen. Grappig genoeg begon de blog ooit over totaal iets anders, maar dat heeft hij later veranderd. Inmiddels heeft hij dan ook tienduizenden lezers en volgers op zijn social media kanalen.

Mode Damour

Wat deze blog erg speciaal maakt is dat het over een heel ander soort stijl gaat. Anne-Miek Kessels, de schrijfster van Mode Damour, heeft namelijk een stijl die erg abstract is. Wanneer je dus graag mode ziet in veel neutrale kleuren dan is dit de blog die je niet mag missen.