Het belooft een vreemde zomer te worden dit jaar. De straten zien er verlaten uit… Maar dat hoeft beslist niet te betekenen dat je er niet goed uit hoeft te zien! Met minder concurrentie is het sowieso gemakkelijker om de best geklede persoon van de hele stad te zijn. Kijk dus even goed naar de laatste trends voor de zomer van 2020. En wees een bron van inspiratie in deze saaie tijd!

Excentrieke mouwen

Het accent ligt deze zomer op lange, meerlagige pofmouwen. Zeker als ze in zachte kleuren zijn uitgevoerd zijn blouses met zulke opvallende mouwen een ware eye-catcher. Voeg een sierlijke halskraag toe als je echt indruk wilt maken. Door het extravagante accent naar boven te verleggen lijkt je taille bovendien meteen een stuk smaller!

Soepele leren jassen

Je kunt een onvergetelijke indruk maken in een dunne Leren jas met bijpassende jeans en leren tas. Zeker in de koelere nazomer trek je ‘s avonds al gauw de aandacht met zo’n sexy jasje. Zet je mooiste zonnebril op en iedereen vraagt zich af wie die mysterieuze dame is.

Grote gouden halskettingen

Voor iedereen die van schitterende juwelen houdt is er goed nieuws: gouden halskettingen zijn weer ‘in’. En dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de ‘boys’ die je voorbij ziet komen met een prachtige gouden ketting om de hals of om de pols. Deze sieraden maken je outfit compleet – het maakt niet uit wat je verder aan hebt.